Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Вересень 26, 2023

ВІДЕОРОЛИК «РЕЗЕРВ. ВІДНОВЛЕННЯ»

З 03 липня 2023 року розпочала роботу інформаційно-комунікаційна система, що містить відомості про осіб, зарахованих до працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України, згідно з Порядком реалізації експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524. Резерв формується з осіб, які виявили бажання працювати в державних органах на деокупованих територіях на посадах державної служби. Резерв формується в електронній формі. Одним із координаторів експериментального проекту та технічним адміністратором системи є Національне агентство України з питань державної служби.

https://youtu.be/OkrTucM2t94

 

 

На Прикарпатті запрацював Центр розвитку фермерства, де можна отримати безкоштовну допомогу для розвитку бізнесу

Вдепартаменті агропромислового розвитку обласної державної адміністрації відбулася презентація можливостей консультаційного Центру розвитку фермерства “Врожай Перемоги”, який запрацював у Івано-Франківській області. (більше…)

Здавай монети на потреби армії

Ми хочемо нагадати вам, що акція “Смілива гривня” вже триває! З 4 вересня і до 30 листопада 2023 року маємо чудову можливість підтримати наших військових, які відважно стоять на захисті України. (більше…)

Низку важливих для області питань обговорили на нараді під керівництвом Світлани Онищук

Сьогодні голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук провела нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА. (більше…)