Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Month: Жовтень 2023

Виїзне засідання з головами територіальних громад Надвірнянського району

Сьогодні начальник Надвірнянської районної військової адміністрації провів виїзне засідання з головами територіальних громад Надвірнянського району на базі КНП «Надвірнянська ЦРЛ». Голови оглянули відділення реабілітації та відновлювальної медицини, де лікують та проходять реабілітацію, як військові так і цивільні. (більше…)

Вагітні жінки-ВПО мають право на безоплатну медичну допомогу

Вагітні жінки-ВПО можуть обрати будь-яку лікарню, що надає медичну допомогу за пакетом «Ведення вагітності в амбулаторних умовах». Вони мають право на безоплатний медичний супровід. Про це йдеться на платформі «Дія.Безбар’єрність». (більше…)

Ми всі маємо бути міцними, єдиними, маємо вистояти й довести, що свобода точно сильніша, ніж агресія – звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Передусім я хочу відзначити наші бойові бригади. Усіх воїнів, які б’ються на найбільш гарячих напрямках фронту. Дякую всім воїнам, які своїми штурмами та своєю стійкістю – героїчною стійкістю – доводять на ділі, що Україна здатна протистояти російському тиску, здатна знищувати окупантів, здатна перемогти. (більше…)

Світлана Онищук провела нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Задля ефективної роботи галузевих департаментів і служб голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук провела нараду зі своїми заступниками та керівниками структурних підрозділів ОДА. (більше…)

Підготовка до зими: як утеплити своє житло

Кілька корисних порад, які допоможуть зберегти тепло та комфортно перезимувати:

• Перевірте вікна на наявність щілин. У віконні рами вкладіть ущільнювач, а скло на стиках обробіть силіконовим герметиком. Якщо у вас сучасні склопакети, перевірте, чи щільно зачиняються вікна. (більше…)

Постраждалі від війни українки можуть отримати грошову допомогу від міжнародного жіночого фонду

Міжнародний благодійний фонд Mama Мoya надає цільову грошову допомогу вразливим категоріям жінок, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок російської агресії. (більше…)

Обговорили питання подальшої спільної роботи у напрямі розвитку освіти району

З метою належного виконання ініціативи Президента України Володимира Зеленського щодо популяризації спорту серед здобувачів освіти в Україні розроблено спільно з освітянами району план проведення спортивних та спортивно-масових заходів серед учнів у 2023/2024 навчальному році «Пліч-о-пліч зі спортом». (більше…)

Представники ОВА взяли участь у навчанні з питань використання коштів ЄС та реалізації проєктів

Днями делегація Івано-Франківської обласної державної (військової) адміністрації взяла участь у навчанні з питань використання коштів ЄС та реалізації проєктів у м. Ланьцут (Республіка Польща). Тренінг організований Підкарпатським воєводським самоврядуванням для українських регіонів-партнерів Підкарпатського воєводства, а саме Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської, Закарпатської та Одеської областей. (більше…)

Важливо ніколи не забувати, як багато людей докладають зусиль для захисту нашої держави й українців – звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоров’я, дорогі українці, українки!

Перше – є хороша новина у підсумок зустрічі на Мальті – зустрічі радників щодо Формули миру. Погоджено заяву співголів саміту – базову й таку, що єднає. Це правильний сигнал. Хоч би що відбувалось у світі, головне – це єднання заради реальної сили міжнародного права, бо це – єднання заради справедливості для України та всіх країн і народів, які можуть зазнати агресії. (більше…)