Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 4, 2023

В Україні від серпня цього року діє спрощений порядок отримання статусу учасника бойових дій

  • Хто має право на статус УБД?
  • Як отримати УБД під час війни?
  • Як отримати УБД після звільнення?
  • Як отримати УБД добровольцю?
  • Хто має право на статус ветерана війни?
  • Як отримати статус ветерана війни?

(більше…)

Україна ініціювала залучення міжнародної допомоги в галузь сільського господарства

Уряд ухвалив розпорядження № 873-р та № 874-р, які дозволять розпочати переговори про підписання Угоди між Урядом України та Міжнародним банком реконструкції та розвитку та, як результат, залучити 700 млн доларів США на підтримку сільського господарства України. (більше…)

4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин

Це свято щороку відзначається більше ніж в 60 країнах світу та покликане привернути увагу людства до проблем захисту тваринного світу, збереження фауністичного біорізноманіття та середовищ існування. (більше…)

Орденом “За мужність” ІІІ ступеня посмертно нагородили нашого земляка Степана Тацяка

Степан Тацяк народився 20 листопада 1993 року. З дружиною Тетяною та двома маленькими дітьми мешкав у селі Пнів. Військовий боронив Україну у складі 46 окремої аеромобільної бригади. (більше…)

Світлана Онищук: Кошти бюджетів усіх рівнів мають бути спрямовані на єдину мету – підтримку нашого війська й наближення справедливої перемоги

Сьогодні відбулося позачергове засідання сесії обласної ради, участь у якому взяла голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. (більше…)

Людмила Сірко взяла участь у семінарі щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»

Заступниця голови обласної державної (військової) адміністрації Людмила Сірко взяла участь у тематичному семінарі  «Всеукраїнська програма ментального здоров’я. Оновлення оперативної дорожньої  карти», який був організований Координаційним центром психічного здоров’я Кабінету Міністрів України, за ініціативи першої леді Олени Зеленської. (більше…)

Інформаційна брошура Міноборони «Родинам захисників»

(більше…)