Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 6, 2023

Людмила Сірко: Серед пріоритетів роботи обласної влади – надання допомоги внутрішньо переміщеним людям

Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Сірко взяла участь у заході «Право на гідність в МТП: сьогодення та майбутнє», який присвячений обговоренню постанови Кабінету Міністрів України від 1 вересня 2023 року № 930 «Деякі питання функціонування місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», механізмів підтримки органів влади в імплементації постанови зі сторони гуманітарної спільноти, а також результатів моніторингу місць тимчасового проживання (МТП). (більше…)

Чотири дні – стільки знадобилося українським лікарям, щоб стабілізувати стан та організувати медичну евакуацію в найкращі клініки Європи українців, які постраждали від вибуху нафтопроводу на Франківщині.

Трагедія сталася 30 вересня в селі Стримба Надвірнянського району. Від прориву нафтопроводу та пожежі зайнявся приватний будинок. Загалом постраждали 9 людей.  Четверо – важкі, зі значними опіками тіла. (більше…)

З 7 жовтня ДСНС запускає Державний електронний реєстр об’єктів підвищеної небезпеки

Про це на брифінгу у Military Media Center повідомив директор Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України Олександр Чекригін. (більше…)

Головне управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області інформує

Пенсія в разі втрати годувальника за померлого/загиблого військовослужбовця призначається непрацездатним членам сім’ї померлого годувальника, які були на його утриманні. (більше…)

Понад 14 тисяч українців отримали ваучери на навчання від держави

Зних майже 3 тисячі обрали напрям «Психологія», а понад 600 українців хочуть займатися соціальною роботою. Про це повідомили у Міністерстві економіки України. (більше…)