Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 25, 2023

Гранти на відновлення релокованого бізнесу можуть отримати підприємці з Івано-Франківщини

До участі в конкурсі чеської гуманітарної організації «Людина в біді», яку фінансово підтримує USAID, запрошують підприємців, які ведуть або планують вести свою діяльність у Івано-Франківській і Львівській областях, та хочуть відновити постраждалий від війни бізнес, створити робочі місця. (більше…)

Від початку запровадження на Прикарпатті урядового проєкту «Армія відновлення» вже 1100 безробітних осіб долучилися до виконання суспільно корисних робіт

Суспільно корисні роботи – це один із видів тимчасової зайнятості, який має оборонний характер або ж слугує для ліквідації надзвичайних ситуацій, які виникли в період воєнного стану. (більше…)

”З такими воїнами перемога буде за українським народом”, – Петро Хмельовський

Начальник  Надвірнянської  РВА Петро Хмельовський  зустрівся із заступником командира батальйону в\ч А4128.  В ході  розмови  обговорили проблемні питання в батальйоні, зокрема, йшла мова про матеріально-технічне забезпечення військовослужбовців. Також начальник РВА зазначив про важливість соціального захисту родин українських захисників. (більше…)

Сервісні центри МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей працюватимуть у новому форматі

Взв’язку з об’єднанням регіональних сервісних центрів ГСЦ МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей в один структурний підрозділ, від 24 жовтня, сервісні центри МВС у цих регіонах розпочинають роботу у форматі екзаменаційних хабів. (більше…)

Як ветерану безоплатно отримати психіатричну допомогу

Урамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психіатричну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а також амбулаторне і стаціонарне лікування. (більше…)

В Івано-Франківську обговорювали питання надання паліативної допомоги в умовах війни

Сьогодні під керівництвом заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко відбулася нарада щодо розгляду проблемних питань надання паліативної допомоги населенню Івано-Франківщини. (більше…)

Програма «ВідновиДІМ»: допомога у відбудові пошкоджених будівель

Програма «ВідновиДІМ»: допомога у відбудові пошкоджених будівель Фонд енергоефективності реалізує програму «ВідновиДІМ», мета якої — фінансування будівельних робіт з відновлення житлових будівель, пошкоджених внаслідок військової агресії росії проти України. (більше…)