Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 31, 2023

Виїзне засідання з головами територіальних громад Надвірнянського району

Сьогодні начальник Надвірнянської районної військової адміністрації провів виїзне засідання з головами територіальних громад Надвірнянського району на базі КНП «Надвірнянська ЦРЛ». Голови оглянули відділення реабілітації та відновлювальної медицини, де лікують та проходять реабілітацію, як військові так і цивільні. (більше…)

Вагітні жінки-ВПО мають право на безоплатну медичну допомогу

Вагітні жінки-ВПО можуть обрати будь-яку лікарню, що надає медичну допомогу за пакетом «Ведення вагітності в амбулаторних умовах». Вони мають право на безоплатний медичний супровід. Про це йдеться на платформі «Дія.Безбар’єрність». (більше…)

Ми всі маємо бути міцними, єдиними, маємо вистояти й довести, що свобода точно сильніша, ніж агресія – звернення Президента України

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Передусім я хочу відзначити наші бойові бригади. Усіх воїнів, які б’ються на найбільш гарячих напрямках фронту. Дякую всім воїнам, які своїми штурмами та своєю стійкістю – героїчною стійкістю – доводять на ділі, що Україна здатна протистояти російському тиску, здатна знищувати окупантів, здатна перемогти. (більше…)