Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Листопад 17, 2023

Людмила Сірко взяла участь в нараді щодо створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко взяла участь в онлайн-нараді щодо субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на створення мережі спеціалізованих служб підтримки осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, яка відбулася під  головуванням заступника міністра соціальної політики України Уляни Токарєвої. (більше…)

Кожен українець має право на низку безоплатних послуг, які забезпечує держава в межах Програми медичних гарантій

Упонад пів мільйона українців діагностували цукровий діабет у 2023 році. МОЗ нагадує, що кожен українець має право на низку безоплатних послуг, які забезпечує держава в межах Програми медичних гарантій. (більше…)

Підтримка у громаді – це важлива ланка у забезпеченні соціального захисту сім’ї військовозобов’язаного, військовослужбовця на всіх етапах служби, ветерана та їхніх родин

Наразі Мінсоцполітики реалізує низку пілотних проєктів у різних областях, щоб потім на рівні держави масштабувати найкращі практики з відповідними стандартами. Йдеться про проєкти соціального супроводу військового та його родини, проєкт соціального відновлення та соціальної адаптацій ветеранів. (більше…)

Сьогодні відзначають Міжнародний день студента

«Студенти – потужна рушійна сила. Революція на граніті, Помаранчева революція, Революція Гідності… .Це ви творили їх. Приходили першими, щоб інші йшли за вами. І саме зараз, в складні для країни часи, вам належить стати опорою на шляху розвитку та процвітання України. Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі в суспільних перетвореннях великою мірою залежить, яким буде наше майбутнє. Будьте вільними і стійкими, сміливими і розсудливими, відкритими до нового і шанобливими до минулого. Насолоджуйтеся молодістю і користайте з усіх можливостей та перспектив. Навчайтеся і збагачуйте світ новими ідеями. Ми пишаємося вами!», – зазначив  начальник Надвірнянської РВА Петро Хмельовський.

Особистий кабінет «ГАЗМЕРЕЖІ»: від передачі показань до оплати послуги розподілу

Майже 15 тисяч споживачів газу на Івано-Франківщині вже зареєструвались в «Особистому кабінеті» на сайті «ГАЗМЕРЕЖІ». Усе більше клієнтів Івано-Франківської філії обирають цей зручний та якісний сервіс, який значно розширює можливості комунікації. (більше…)

Щомісячна грошова компенсація

Щомісячна грошова компенсація на придбання предметів та засобів особистої гігієни, санітарно-гігієнічних засобів, а також засобів догляду, продуктів харчування, одягу, взуття та інших предметів першої необхідності належить до соціальної послуги натуральної допомоги, яка надається потерпілим внаслідок нещасного випадку на виробництві. (більше…)

Світлана Онищук: Допомагати та підтримувати соціально вразливі категорії населення – одне з головних завдань

Зрозуміти, допомогти та підтримати – під таким гаслом сьогодні працює соціальна сфера Прикарпаття. Максимально її підсилити та вдосконалити соціальне обслуговування населення покликаний масштабний форум «Розвиток соціальних послуг на Прикарпатті», який сьогодні відбувся в Івано-Франківську. (більше…)

На Прикарпатті продовжується збирання пізніх та технічних культур

За оперативною інформацією департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, станом на 16 листопада поточного року збиральні роботи проведено на площі  230,5 тис. га. Валовий збір сільськогосподарських культур, включаючи технічні, склав 1 млн. 131 тис. тонн. (більше…)