Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Грудень 15, 2023

На Личаківському кладовищі у Львові Володимир Зеленський ушанував памʼять полеглих захисників України

Під час робочої поїздки до Львова Президент Володимир Зеленський ушанував пам’ять захисників України, які загинули у російсько-українській війні. (більше…)

«Прозорість та Підзвітність»: Робоча група продовжує аналізувати тендерні закупівлі у прикарпатських громадах

Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної (військової) адміністрації Вадима Созоника відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість та підзвітність». (більше…)

Відбулося командно-штабне навчання під час організації та виконання заходів із попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій

Сьогодні у приміщенні обласної державної (військової) адміністрації під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Созоника та начальника головного управління ДСНС України в області Володимира Чернецького, за участю заступника голови облдержадміністрації Віталія Ільчишина відбулося командно-штабне навчання на тему «Дії органів управління цивільного захисту, місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування, територіальних спеціалізованих служб цивільного захисту, установ та організацій Івано-Франківської області під час організації та виконання заходів із попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій». (більше…)

Людмила Сірко взяла участь у зустрічі, яке провела перша леді України Олена Зеленська із представниками регіонів, відповідальними за впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я

Варто зазначити, що Регіональна координація програми була створена навесні 2023 року рішенням Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії росії проти України. Нині координацію програми на місцях здійснюють заступники начальників військових адміністрацій та регіональні координатори. Зокрема на Прикарпатті, – це заступниця голови облдержаміністрації Людмила Сірко та регіональна координаторка програми Лариса Підвербецька. (більше…)

Чергова зустріч із представниками волонтерської спільноти

14 грудня в Надвірнянській РВА відбулася зустріч народного депутата України Василя Вірастюка із керівниками та засновниками благодійних організацій і благодійних фондів. (більше…)