Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Коротко про головне на Надвірнянщині: брифінг начальника Надвірнянської РВА Володимира Паська

Від початку російського вторгнення ситуація на території Надвірнянського району залишається стабільною і контрольованою. Про це розповів начальник Надвірнянської районної військової адміністрації Володимир Пасько.

Потік внутрішньо переміщених осіб зменшився. Деякі люди почали повертатись до рідних домівок інші виїжджають за кордон. Триває у районі реєстрація переселенців, які очікують на державну грошову допомогу. Вже незабаром реєструватися можна буде через “Дію”. А це зменшить черги.
Сформовано у районі резерв продуктів харчування. Їстівні запаси розраховані, як на місцевих жителів громад так і переселенців. Повідомив Володимир Пасько і проте, що районі триває будівництво фортифікаційних споруд. Ці заходи планові і жителям громади не потрібно хвилюватися.
За словами Володимира Паська досить успішно в районі триває мобілізація до Збройних Сил України. На 80% відновили свою діяльність і підприємці. У район заходить бізнес з територій, де проходили і досі тривають бойові дії. Для останніх тут створюють всі сприятливі умови. Загалом, вся громада району згуртувалась та працює на перемогу.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *