Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Світлана Онищук відвідала Надвірнянський район та передала гуманітарну допомогу

Голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук відвідала Надвірнянський район, де зустрілася з головами територіальних громад. Під час зустрічі говорили про проблемні питання громад, реалізацію соціальних програм для вимушено переміщених осіб, підготовку до Великодніх свят.
Керівниця області повідомила, що ключовим наразі залишається соціальний захист людей, які втратили свої домівки. Область активно працює над державними проєктами для допомоги людям, котрі опинилися у скруті. Зокрема, опрацьовуються можливості щодо придбання за рахунок державних коштів житла, а також будівництва нових домівок для цих громадян.

За словами Світлани Онищук, під час святкування Великодня на Прикарпатті буде змінено тривалість комендантської години. Так, у ніч із 22 на 23 квітня вона триватиме з 23.00 до 6.00 години ранку, а з 23 на 24 – із 23.00 до 5.00 ранку.
У святкові дні правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі. То ж, просимо всіх із розумінням ставитися до роботи правоохоронців, котрі забезпечуватимуть наш спокій та правопорядок.
Для вимушено переміщених людей, яких перебуває на Надвірнянщині понад 30 тисяч осіб, Світлана Онищук привезла допомогу, що надійшла від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні за сприяння Благодійного фонду «Рокада».
Також голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук спільно з головою районної військової адміністрації Володимиром Паськом відвідали будинок дитини, який прийняв 19 дітей переселенців з Житомирщини та Харківщини. Заклад отримав холодильник, праску, генератор, бойлер, пральні машини, мікрохвильову піч, набори постільної білизни та подушки.
Висловлюємо щиру вдячність за надану підтримку.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *