Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

XXI сесія Надвірнянської районної ради

8 червня відбулася двадцять перша сесія Надвірнянської районної ради восьмого демократичного скликання.

Перед розглядом порядку денного депутати вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих у російсько-українській війні та виконали Державний гімн України.
Голова Надвірнянської районної ради Олександр Кеніз вручив нагрудні знаки «Хрест патріота України» людям з великим серцем та доброю душею.
Про затвердження звіту про виконання районних цільових програм у 2022 році доповіла в. о. начальника районної військової адміністрації Леся Свідрак. Також нею було піднято питання про районний бюджет на 2023 рік.
Районні обранці затвердили керівників КП «Аптека №100» – Тетяну Богдан та ТРК «Надвірна» – Ірину Кравець. Депутати внесли зміни до статуту комунальної організації ФК «Бескид» та включили в склад засновників Надвірнянську міську раду.
На сесії було перейменовано село Вороненко Поляницької ТГ на Вороненка.
Окрім того, депутати передали на баланс Пасічнянській сільській раді Пнівську фортецю, терміном на один рік. Загальна площа якого становить 883,9 метрів квадратних. Незабаром на замку буде встановлено інформаційні стенди, зроблено освітлення, згідно Міжнародного проекту «Об’єднані спадщиною:..» розробляють заходи з консервації.
Депутати підтримали ряд питань про надання договорів оренди на нежитлові приміщення. Загалом, було розглянуто більше 20 питань порядку денного.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *