Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Петро Хмельовський оглянув відділення реабілітації та відновлювальної медицини

Сьогодні начальник районної військової адміністрації Петро Хмельовський оглянув відділення реабілітації та відновлювальної медицини на базі КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня».

У реабілітаційному відділенні працює  процедурний кабінет, кабінет фізичної терапії, кабінет ерготерапії, кабінет з терапії мови та мовлення, кабінет для надання психологічної допомоги, кабінет масажу, кабінет апаратної фізіотерапії.

Медичний заклад потребує дофінансування для завершення будівельно-ремонтних робіт стаціонарного відділення на 20 ліжок з можливістю їх збільшення до 30-40 ліжок, облаштування прилеглої території, паркувальної зони, встановлення внутрішнього ліфта, кондиціонерів.

Окрім того, потрібно закупити медичне обладнання, зокрема: динамічний вертикалізатор, блокову систему, апарат пресотерапії, мотошини для верхніх і нижніх кінцівок, гідромасажні ванни для верхніх і нижніх кінцівок, апарат вакуумної терапії, обладнання для дзеркальної терапії та для роботи з дрібною моторикою в ерготерапевтичному залі.

«Люди, які зазнали ураження війною, повинні лікуватися в найкращих умовах. Тут умови справді найкращі. Наші фахівці допомагають військовим, так і жителям району та області. Адже  реабілітація для наших захисників – надважлива складова лікування, без якої неможливе повернення людини до повноцінного життя. Велика подяка лікарям та персоналу за те, що вони щоденно лікують наших Героїв, допомагають їм відновлювати здоров’я», – наголосив начальник районної військової адміністрації.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *