Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Про співпрацю товариства Червоного хреста з німецькими колегами

 22 грудня 2016 року голови райдержадміністрації Олександр Кеніз та районної ради Іван Гурмак, заступник голови райдержадміністрації Богдан Зеленчук та голова Івано-Франківської обласної організації товариства Червоного хреста України Валерій Старченко здійснили робочий візит до Надвірнянської ЦРЛ.  Головний лікар Сергій Ємельянчук провів огляд палат пологового будинку, відділень гемодіалізу, інфекційного, хірургічного, неврологічного, терапевтичного та кардіологічного, відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

В 2016 році за кошти з районного бюджету придбано апарат штучної вентиляції легень для відділу інтенсивної терапії, сучасну вагу для відділення гемодіалізу, встановлено тротуарну плитку на території ЦРЛ, проведено поточний ремонт фасаду ЦРЛ, дитячої лікарні, ремонт кардіологічного, хірургічного та інфекційного відділів, ремонт дахів дитячої лікарні, підвальних приміщень пологового будинку. Слід зазначити, що керівництво медичної установи планує розмістити в підвальному приміщенні кімнати відпочинку, душову та гардеробну для персоналу відділення.

Впродовж 20 років налагоджено співпрацю між товариствами Червоного хреста області та м.Штарнберг Німеччини та безпосередньо з керівником групи по роботі з Україною Карлом Майєром. Результатом плідної роботи є дооснащення лікувальних закладів медичним обладнанням та меблями.

У четвертому кварталі 2016 року ЦРЛ Надвірнянського району отримала від Червоного хреста 70 ліжок з ортопедичними матрацами та приліжковими  тумбочками, медичне обладнання. 

   Ліжка розподілені в палати пологового будинку, дитячої лікарні, інфекційного, хірургічного, неврологічного, терапевтичного та кардіологічного відділень, відділення анестезіології та інтенсивної терапії центральної районної лікарні.
     Підсумовуючи, необхідно зазначити, що змінюється не тільки лице лікувального закладу, але й покращуються умови перебування хворих.

 

 
 
 

 

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *