Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Здійснюється контроль за пасажирськими перевезеннями.

          Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Степана Іроденка відбулася нарада за участю представників  райдержадміністрації, міської ради та контролюючих служб, щодо впорядкування пасажирських перевезень в районі. За підсумками наради дано доручення контролюючим службам району, вжити вичерпних заходів для забезпечення належних умов для перевезення пасажирів. Та вжити заходів, щодо виконання рішення Надвірнянської міської ради від 26.02.2009р. № 2140-31/2009 Про внесення змін в рішення №1866-ХХVIII/2008 від 30.10.2008р.

          Під головуванням заступника голови райдержадміністрації Степана Іроденка відбулася нарада за участю представників  райдержадміністрації, міської ради та контролюючих служб, щодо впорядкування пасажирських перевезень в районі. За підсумками наради дано доручення контролюючим службам району, вжити вичерпних заходів для забезпечення належних умов для перевезення пасажирів. Та вжити заходів, щодо виконання рішення Надвірнянської міської ради від 26.02.2009р. № 2140-31/2009 Про внесення змін в рішення №1866-ХХVIII/2008 від 30.10.2008р. «Про визначення місць відправлення прибуття, відстою автотранспортних засобів, які здійснюють пасажирські перевезення в м. Надвірна».
          Протягом тижня в районі працює комісія, яка перевіряє дотримання правил і норм пасажирських перевезень на районних  маршрутах. Робота комісії направлена на забезпечення порядку, законності та комфортності пасажирів при перевезеннях на території району.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *