Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Голова Івано-Франківської ОДА Василь Чуднов поінформував Президента України про ситуацію на Прикарпатті

 

news-image

 

news-image
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Василь Чуднов, перебуваючи 19 – 20 листопада з робочим візитом у столиці, зустрівся з Президентом України Віктором Януковичем.

Під час зустрічі очільник Івано-Франківської ОДА поінформував главу держави про ситуацію, що склалася в області, в тому числі у соціально-економічній сфері. Президент запевнив Василя Михайловича, що всі заборговані кошти на виплати зарплат і пенсій в область надійдуть і жодних проблем з цим не буде.

У розмові з Президентом були погоджені кадрові зміни у керівництві обласної державної адміністрації – звільнення та призначення заступників голови облдержадміністрації та керівників районів.

Голова Івано-Франківської ОДА також поділився з главою держави своїми планами на майбутнє, зокрема щодо розробки Стратегії соціально-економічного розвитку області, Програми «Дороги Прикарпаття», а також Програми розвитку кардіології і кардіохірургії. Зокрема, як зауважив Василь Михайлович, він вважає, що Прикарпаття може і повинно стати важливим центром лікування хвороб серця та реабілітації осіб, що перенесли серцево-судинні захворювання.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *