Виробництво продукції тваринництва у Надвірнянському районі в 2014 році
Головне управління статистики інформує.
За 2014р.усіма категоріями господарств району (за розрахунками) реалізовано на забій 7,1тис.т худоби та птиці (в живій вазі), що на 2,6% більше,ніж за 2013р., вироблено 43,5тис.т молока (на 3,6% більше) та 17,8млн.шт. яєць (на 2,9% більше).
Питома вага району в загальнообласних обсягах виробництва м’яса склала 5,6%, молока – 9%, яєць – 2,1%.
Головне управління статистики інформує.
За 2014р.усіма категоріями господарств району (за розрахунками) реалізовано на забій 7,1тис.т худоби та птиці (в живій вазі), що на 2,6% більше,ніж за 2013р., вироблено 43,5тис.т молока (на 3,6% більше) та 17,8млн.шт. яєць (на 2,9% більше).
Питома вага району в загальнообласних обсягах виробництва м’яса склала 5,6%, молока – 9%, яєць – 2,1%.
На господарства населення припадають усі обсяги виробництва молока та яєць, 83,2% м’яса.
За 2014р.усіма категоріями господарств району (за розрахунками) реалізовано на забій 7,1тис.т худоби та птиці (в живій вазі), що на 2,6% більше,ніж за 2013р., вироблено 43,5тис.т молока (на 3,6% більше) та 17,8млн.шт. яєць (на 2,9% більше).
Питома вага району в загальнообласних обсягах виробництва м’яса склала 5,6%, молока – 9%, яєць – 2,1%.
На господарства населення припадають усі обсяги виробництва молока та яєць, 83,2% м’яса.
0 Коментарі