Чергове засідання районного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19
4 травня під головуванням Голови Надвірнянської районної державної адміністрації Володимира Паська відбулось засідання районного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.
Присутні розглянули питання про аналіз епідемічної ситуації на території району, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби. За підсумками засідання, дали доручення кожному з членів Штабу згідно напрямків діяльності, зокрема:
- Районному відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області забезпечити виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2020 року №313 , стосовно змін, що вносяться до постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених головним Державним санітарним лікарем України; а також здійснити перевірку щодо організації торгівлі харчовими продуктами з дотриманням протиепідемічних заходів.
- Районному відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області посилити роботу щодо недопущення стихійної торгівлі.
- Сектору організаційної і інформаційної діяльності, цифрового розвитку та захисту персональних даних апарату районної державної адміністрації рішення районного штабу з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 оприлюднити на офіційному сайті районної державної адміністрації та на сторінці штабу у соціальній мережі Facebook
Під час засідання було наголошено на необхідності подальшого забезпечення та підсилення діяльності з роз’яснення як населенню, так і медичними працівникам інформації щодо профілакт ики C O V I D – 1 9.
0 Коментарі