До відома суб’єктів господарювання, які займаються роздрібною торгівлею продовольчими товарами.
Відповідно до розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації від 15.10.2009 № 615, зі змінами та доповненнями від 16.03.2011 №152, з метою врегулювання цін на основні продукти харчування, встановлено граничні рівні торговельних надбавок до оптової ціни виробника без врахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні, а саме:
– хліб – 10%;
Відповідно до розпорядження Івано-Франківської облдержадміністрації від 15.10.2009 № 615, зі змінами та доповненнями від 16.03.2011 №152, з метою врегулювання цін на основні продукти харчування, встановлено граничні рівні торговельних надбавок до оптової ціни виробника без врахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні, а саме:
– хліб – 10%;
– борошно, макаронні вироби, крупи в асортименті, цукор, яловичина, свинина, м'ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметана, масло вершкове, олія соняшникова, яйця курячі – 15 %.
– хліб – 10%;
– борошно, макаронні вироби, крупи в асортименті, цукор, яловичина, свинина, м'ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметана, масло вершкове, олія соняшникова, яйця курячі – 15 %.
0 Коментарі