Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Як закладам освіти впроваджувати норми харчового законодавства – онлайн-курс від Мінагрополітики

Як організувати шкільне харчування відповідно до вимог законодавства, що таке принципи НАССР і як їх застосовувати у закладах освіти, як раціонально організувати роботу їдальні?

Усе це та більше дізнаєтеся на спеціальному безкоштовному онлайн-курсі від Мінагрополітики із практичного впровадження норм харчового законодавства у закладах освіти.

Курс буде корисним для:

  • керівників і засновників навчальних закладів;
  • працівників, які розробляють і впроваджують процедури на основі принципів системи НАССР у їдальнях;
  • персоналу, який обробляє, готує та подає їжу;
  • батьків, які цікавляться системою шкільного харчування.

Навчання складається з базового курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства» і поглибленого «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», — щоб перейти до останнього, потрібно успішно завершити базовий курс і скласти тестування.

Дедлайну реєстрації немає, курс доступний постійно на платформі «Prometheus»: https://prometheus.org.ua/…/course-v1:Prometheus+HACCP…

Долучайтеся та поліпшуйте знання в організації шкільного харчування!

Онлайн-курс розроблений Міністерством аграрної політики та продовольства України за підтримки Держпродспоживслужби та проєкту EU4SaferFood у межах реформи шкільного харчування, що ініційована першою леді України Оленою Зеленською.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *