Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Серпень 25, 2023

СТАРТУЄ ТРЕТІЙ ЩОРІЧНИЙ КОНКУРС ІСТОРІЙ «ГРОМАДЯНСЬКЕ СУСПІЛЬСТВО, БІЗНЕС ТА ВЛАДА – КРАЩІ ПРАКТИКИ СПІВПРАЦІ»

Представники проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною службою України розпочинає Третій щорічний конкурс історій «Громадянське суспільство, бізнес та влада – кращі практики співпраці». (більше…)

ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з визначення проектів, розроблених громадськими об’єднаннями осіб з інвалідністю, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка у 2023 році

Постановою Кабінету Міністрів України від 27.01.2023 № 70 Фонд соціального захисту осіб з інвалідністю (далі – Фонд) визначено відповідальним за виконання бюджетної програми “Соціальний захист осіб з інвалідністю”, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та організатором конкурсу з визначення проектів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка (далі – конкурс). (більше…)

«Пліч-о-пліч»: Івано-Франківщина допомагає відбудувати село с. Давидів Брід на Херсонщині

У с. Давидів Брід Херсонської області проводиться ремонт та відновлення житлових будинків, пошкоджених російськими окупантами. Зараз задля реалізації президентського проєкту «Пліч-о-пліч» у цьому населеному пункті працює 19 людей з Івано-Франківщини.

(більше…)

Від початку року 199 подавачів заяв з Івано-Франківщини отримали позитивне рішення Державного центру зайнятості щодо надання їм мікрогрантів

За підсумками тринадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів, який тривав з 17 по 30 липня 2023 року, Івано-Франківська область посіла третє місце за кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень. (більше…)

Прикарпатських підлітків розпитали про ставлення до шкідливих звичок (ІНФОГРАФІКА)

Утравні-червні 2023 року серед підлітків 14-17 років, які навчаються в загальноосвітніх навчальних закладах Івано-Франківської області, було проведено онлайн-анкетування на тему «Ставлення школярів до шкідливих звичок щодо вживання тютюнових і нікотинових виробів та алкогольних напоїв». (більше…)