Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 17, 2023

Мрієш про кар’єру в медіа? Хочеш познайомитися з топовими українськими медійниками та інфлюенсерами? Любиш створювати якісні відео?

Тоді спробуй свої сили в національному конкурсі «Репортер», який організовує національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» (більше…)

Петро Хмельовський: захисникам та членам їх сімей важливо пам’ятати: Держава докладає всіх зусиль, щоб вони відчували частиною великої і люблячої української родини

У Надвірнянській районній військовій адміністрації відбулася зустріч з фахівцями управління соціального захисту населення, які працюють з ветеранами війни та їх сім’ями, родинами загиблих захисників за участі фахівців департаменту соціального захисту населення Івано-Франківської обласної військової адміністрації. (більше…)

«Власна справа»: 5 000 українців стали переможцями програми від початку року

За інформацією Міністерства економіки України вони отримають від держави 1,2 млрд грн грантових коштів на започаткування й розвиток бізнесу. (більше…)

Світлана Онищук: Відчуття родини, домашнього тепла – те, що повинно бути у кожної дитини

Діти мають виховуватись у сім’ях, не зважаючи на життєві обставини.На Прикарпатті майже 92% дітей з числа сиріт чи таких, які позбавлені батьківського піклування, охоплено сімейними формами виховання. Про це повідомила голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук. (більше…)

Відбудеться другий національний тест із медіаграмотності — запрошуємо долучитися

25 жовтня відбудеться щорічний тест із медіаграмотності, який організовує національний проєкт із медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики «Фільтр» до Глобального тижня медіаграмотності 23–29 жовтня. Це вже вдруге Україна приєднується до цієї ініціативи. (більше…)

Створено транскордонний маршрут «Карпатський культурний шлях»

13 жовтня відбулася підсумкова конференція в рамках проєкту «Карпатський культурний шлях», що впроваджується громадською організацією «Асоціація економічного розвитку Івано-Франківщини (АЕРІФ)» у партнерстві з Центром розвитку малого та середнього бізнесу Марамуреського повіту (Румунія) та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (Україна) в рамках Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020». (більше…)

Вакцинація захищає дитину від кору

Деякі діти не можуть бути вакциновані через наявні у них медичні протипоказання. Для їх безпечного відвідування шкіл, дитсадків, дитячих таборів, спортивних секцій та інших колективів, інші діти, у яких немає протипоказань, мають бути вакциновані за календарем щеплень. (більше…)

Інтерактивний практичний курс координації у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки

Регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» Лариса Підвербецька взяла участь у триденному тренінгу «CoordiCare MHPSS: Інтерактивний практичний курс координації у сфері психічного здоров’я та психосоціальної підтримки та симуляційні вправи для субнаціональних координаторів MHPSS». Долучилися до тренінгу фахівці з різних регіонів України. (більше…)