Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 19, 2023

Петро Хмельовський оглянув відділення реабілітації та відновлювальної медицини

Сьогодні начальник районної військової адміністрації Петро Хмельовський оглянув відділення реабілітації та відновлювальної медицини на базі КНП «Надвірнянська центральна районна лікарня». (більше…)

Світлана Онищук: Пліч-о-пліч у відбудові країни

Спільно з іншими тиловими областями Івано-Франківщина долучилось до відновлення Херсонщини, яка тривалий час була під окупацією й інфраструктуру якої ворог безжально нищив. (більше…)

Розпочато прийом заявок на участь у Всеукраїнському конкурсі «Кращі практики управління персоналом»

Оголошено Всеукраїнський конкурс «Кращі практики управління персоналом». Цього року переможців обиратимуть у трьох номінаціях: (більше…)

Робоча зустріч з питань діяльності органів опіки та піклування, пов’язаних із захистом прав дитини

У Надвірнянській РВА відбулась робоча зустріч з питань діяльності органів опіки та піклування, пов’язаних із захистом прав дитини.

(більше…)

Міжнародні фінансові організації планують використовувати цифрову екосистему DREAM для забезпечення прозорості та підзвітності відбудови

Світовий банк, Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) та Банк розвитку Ради Європи (CEB) домовилися про спільний підхід до закупівель в Україні. Відповідний Меморандум про наміри керівники чотирьох фінансових організацій підписали на полях Щорічних зборів Групи Світового банку та Міжнародного валютного фонду 2023 року в Марокко. (більше…)

Субсидія та пільга: що спільного та в чому різниця?

Чимало громадян плутають такі поняття як “житлова субсидія” та “пільга на житлово-комунальні послуги” і навіть часто вважають, що це різні назви однієї і тієї ж виплати. (більше…)

Важливо дотримуватися Національного календаря профілактичних щеплень

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, щороку вакцинація запобігає 3,5–5 мільйонам смертей від таких захворювань, як дифтерія, правець, кашлюк, грип та кір. (більше…)

Незмінну трійку лідерства знову посідає Івано-Франківщина серед регіонів з найбільшою кількістю позитивних рішень Державного центру зайнятості щодо надання мікрогрантів

За результатами сімнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область знову у трійці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень, а за підсумками січня-вересня 2023 року наша область у п’ятірці лідерів за загальною кількістю отримувачів мікрогрантів. (більше…)