Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Жовтень 26, 2023

За урядовою програмою релокації на Прикарпаття переїхали 70 підприємств

З лютого 2022 року в Україні за програмою релокації у більш безпечні регіони переїхали 840 підприємств. З них 667 вже працюють на новому місці. Таку статистику надає Опендатабот. (більше…)

Леся Свідрак провела нараду із керівництвом управління освіти Надвірнянської міської ради

Леся Свідрак  провела нараду із керівництвом управління освіти Надвірнянської міської ради щодо реалізації загально-національного проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом», проведення 23 зльоту творчої обдарованої молоді Гуцульщини та проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році. (більше…)

У Делятині заасфальтовано шляхопровід на дорозі Н-09 Мукачево-Львів

Служба відновлення та інфраструктури в області продовжує підсилювати стійкість об’єктів критичної інфраструктури. Зокрема, проводить низку робіт на шляхопроводі через залізницю та річку Любіжня в селищі Делятин. Тут пролягає дорога державного значення Н-09 Мукачево — Львів. (більше…)

Чи потрібно заново реєструватися в реєстрі пільговиків жінці, яка є учасником бойових дій та змінила прізвище

УЄдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги (далі – ЄДАРП), ведеться облік пільговиків шляхом формування на кожного персональної облікової картки. (більше…)

Дорогі українці, українки!

Звіт за цей день.

Хмельницька область, місто Славута. Там триває фіксація всієї шкоди від вибуху російських дронів минулої ночі. «Шахеди» були збиті, але багато пошкоджених будинків – вибите скло у вікнах, двері, дахи будівель. (більше…)

Людмила Сірко: Важливо забезпечувати родини, які постраждали від російської агресії, усім необхідним

Сьогодні заступниця голови обласної держаної (військової) адміністрації Людмила Сірко відвідала родини, які постраждали від ракетної атаки російської федерації з сіл Белелуя та Ценява Коломийського району, остання сім’я втратила 8-річного хлопчика. (більше…)