Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Листопад 2, 2023

Ухвалено чергові рішення реалізації програм «Власна справа» та «Грант для ветеранів та їх подружжя», за результатами яких Івано-Франківщина у п’ятірці лідерів

За результатами вісімнадцятого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів Івано-Франківська область у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю прийнятих Державним центром зайнятості позитивних рішень. (більше…)

В обласній державній (військовій) адміністрації обговорювали питання формування та розвитку ветеранської політики

Сьогодні питання реалізації ветеранської політики було розглянуто на засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при ОВА, яке відбулося під керівництвом заступниці голови обласної державної адміністрації Людмили Сірко. (більше…)

Засідання оперативного штабу

Під час роботи оперативного штабу розглянуто важливі питання, зокрема, звіт про виконання  рішення Ради оборони про оповіщення громадян під час повітряної тривоги в громадах району,  про стан проведення мобілізації на території району та основи державної ветеранської політики. (більше…)

Людмила Сірко: Інтеграція людей з інвалідністю у соціальне життя – надзвичайно важливе завдання для обласної вади

Заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко побувала  у Центрі комплексної реабілітації для людей з інвалідністю «Донбас». Тут відбулося тематичне семінарське заняття «Соціальні послуги для інтеграції осіб з інвалідністю у соціальне життя», у якому взяли участь керівники реабілітаційних закладів із західних областей  України, фахові  представники  вищих навчальних закладів, які працюють над питаннями  реабілітації, громадських організацій, які захищають права осіб з інвалідністю та міжнародних організацій. (більше…)

МВС запустило Telegram-канал Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Ігор Клименко: Реєстр зниклих безвісти за особливих обставин. Посилюємо комунікацію — запускаємо телеграм-канал Уповноваженого за цим напрямком. (більше…)

Інформація про субсидію на опалювальний період з’явиться в особистому кабінеті на порталі Фонду в листопаді

Житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, витрат на управління багатоквартирним будинком на опалювальний сезон розраховується з 1 жовтня по 30 квітня. (більше…)

Програма USAID АГРО надасть мінеральні добрива для семи тисяч українських агровиробників на весняну посівну 2024

Уряд США у межах ініціативи AGRI-Україна безоплатно надасть 7 тисячам українських агровиробників мінеральні добрива для весняної посівної – 2024. Через Програму USAID АГРО українським агровиробникам передадуть загалом 14 тисяч тонн добрив. Кожен учасник зможе отримати до 2 тонн мінерального добрива (карбамід) на господарство. (більше…)

Впевнений, що Україна зробить нашу Європу сильнішою, ніж будь-коли – звернення Президента Володимира Зеленського

Бажаю здоровя, шановні українці, українки!

Передусім, вдячність нашим захисникам неба – воїнам мобільних вогневих груп, українським льотчикам та воїнам зенітних ракетних військ, усім підрозділам, які знищують російську авіацію, ракети й дрони… Минулої ночі збито 18 «шахедів» та одну керовану авіаційну ракету. На жаль, є кілька влучань. Але більшість ворожих цілей були знищені. І, зокрема, в Полтавській області, і Чернігівській, Сумській областях, на Вінниччині та Хмельниччині, в інших наших регіонах. Я дякую за це нашим воїнам. Маємо всі чітко пам’ятати: кожне таке збиття – це порятунок людей та інфраструктури. І я прошу всіх українців зважати на сигнали повітряної тривоги та враховувати, що, хоч ми й посилюємо ППО так, як тільки можливо, все ж небезпека значна. Особливо в таких містах, як Харків, як Запоріжжя, як Херсон. У містах і селах Херсонщини, Донеччини. На Чернігівщині, Сумщині. Варто бути уважними й не ставитися до небезпеки легковажно. (більше…)

У Києві з 1 до 3 листопада вперше проходитиме Всеукраїнський форум Рад ВПО

Місцем проведення є Chamber Plaza Торгово-промислової палати України.

Захід проводиться за спільної ініціативи Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Благодійного фонду «Стабілізейшен Суппорт Сервісез» за підтримки Агентства ООН у справах біженців в Україні (УВКБ ООН) і Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX). (більше…)