Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Day: Грудень 14, 2023

Новий пункт постійного базування бригади «екстренки» відкрили у Білих Ославах Надвірнянського району

12 грудня в селі Білі Ослави Делятинської громади офіційно відкрили пункт постійного базування бригади Надвірнянської станції КНП «Обласного клінічного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Івано-Франківської обласної ради». (більше…)

Якщо людина вважається зниклою безвісти за особливих обставин, непрацездатні члени її сім’ї можуть отримати пенсію у зв’язку з втратою годувальника, незалежно від тривалості страхового стажу у зниклої безвісти особи за особливих обставин

Перелік членів сім’ї, які мають на це право, визначає Закон України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (https://t.ly/Ujg0c). (більше…)

14 грудня День вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Коли сталась найбільша в історії людства техногенна катастрофа, на її ліквідацію жертовно стали понад 600 тисяч наших людей. Віддавали здоров’я та життя, щоб в усього світу було майбутнє. (більше…)

Нещодавно уряд запровадив зміни у призначення допомоги на проживання для внутрішньо переміщених осіб, які повернулися з-за кордону

Нещодавно уряд запровадив зміни у призначення допомоги на проживання для внутрішньо переміщених осіб, які повернулися з-за кордону. Нагадуємо про деякі з них. (більше…)