До відома суб’єктів господарювання Надвірнянщини
Відповідно до вимог розпорядження облдержадміністрації від 15.10.2009 року №615 "Про упорядкування положень розпоряджень облдержадміністрації щодо регулювання цін на основні продовольчі товари" із мінами затвердженими розпорядженням облдержадміністрації від 16.03.2011 року № 152 "Про внесення змін до розпоряджень облдержадміністрації " та з метою врегулювання цін на основні продовольчі товари встановлено:
Відповідно до вимог розпорядження облдержадміністрації від 15.10.2009 року №615 "Про упорядкування положень розпоряджень облдержадміністрації щодо регулювання цін на основні продовольчі товари" із мінами затвердженими розпорядженням облдержадміністрації від 16.03.2011 року № 152 "Про внесення змін до розпоряджень облдержадміністрації " та з метою врегулювання цін на основні продовольчі товари встановлено:
1. Для всіх суб’єктів господарювання граничний рівень рентабельності при виробництві:
1.1. борошна пшеничного вищого, першого і другого сорту, борошна житнього обдирного в розмірі 5 відсотків;
1.2. хліба вагою більш як 500 г простої рецептури (борошно, дріжджі, сіль, вода) без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів:
– з борошна пшеничного вищого сорту в розмірі 8 відсотків;
– з борошна пшеничного першого, другого ґатунку та суміші борошна пшеничного, борошна житнього та суміші борошна пшеничного і житнього, хліба і хлібобулочних виробів для діабетиків в розмірі 5 відсотків.
2. Для всіх суб’єктів господарювання граничний рівень торговельних (постачальницько-збутових) надбавок до оптової ціни виробника (митної вартості) без врахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні в розмірі на:
2.1 хліб – 10 відсотків;
2.2 борошно, макаронні вироби, крупи, цукор, яловичину, свинину, м’ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметану, масло вершкове, олію соняшникову, яйця курячі – 15 відсотків.
3. Для всіх суб'єктів господарювання граничні рівні рентабельності пакування (фасування) продовольчих товарів, щодо яких запроваджено державне регулювання цін, без урахування вартості сировини, у розмірі 10 відсотків.
Начальник управління економічного
розвитку і торгівлі райдержадміністрації Василь Уніят
1. Для всіх суб’єктів господарювання граничний рівень рентабельності при виробництві:
1.1. борошна пшеничного вищого, першого і другого сорту, борошна житнього обдирного в розмірі 5 відсотків;
1.2. хліба вагою більш як 500 г простої рецептури (борошно, дріжджі, сіль, вода) без додавання цукру, жиру, інших наповнювачів:
– з борошна пшеничного вищого сорту в розмірі 8 відсотків;
– з борошна пшеничного першого, другого ґатунку та суміші борошна пшеничного, борошна житнього та суміші борошна пшеничного і житнього, хліба і хлібобулочних виробів для діабетиків в розмірі 5 відсотків.
2. Для всіх суб’єктів господарювання граничний рівень торговельних (постачальницько-збутових) надбавок до оптової ціни виробника (митної вартості) без врахування витрат з їх транспортування у міжміському сполученні в розмірі на:
2.1 хліб – 10 відсотків;
2.2 борошно, макаронні вироби, крупи, цукор, яловичину, свинину, м’ясо птиці, ковбасні вироби варені, молоко, сир, сметану, масло вершкове, олію соняшникову, яйця курячі – 15 відсотків.
3. Для всіх суб'єктів господарювання граничні рівні рентабельності пакування (фасування) продовольчих товарів, щодо яких запроваджено державне регулювання цін, без урахування вартості сировини, у розмірі 10 відсотків.
Начальник управління економічного
розвитку і торгівлі райдержадміністрації Василь Уніят
0 Коментарі