Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Після реорганізації відділи Пенсійного фонду України в Надвірнянському районі працюють у звичному режимі, – нарада РДА

Про роботу Надвірнянського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Івано-Франківської області після реорганізації структури йшла мова під час наради в райдержадміністрації.
Розмова відбулася за участі заступника голови РДА Ярослава Гундяка, керівника апарату Миколи Кравчука та керівників структурних підрозділів РДА.
Начальник Надвірнянського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування громадян ГУ Пенсійного фонду України у Івано-Франківській області Ігор Пацак поінформував присутніх про роботу відділу.
Він повідомив, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26 червня 2019 р. N 543 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» з 1 липня 2019 р. в разі, коли щомісячний розмір пенсійних виплат з урахуванням передбачених законодавством надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, сум індексації та інших доплат до пенсії (крім пенсії за особливі заслуги перед Україною) в осіб, які отримують пенсію, призначену відповідно до Закону з урахуванням страхового стажу, передбаченого абзацом першим частини першої статті 28 Закону, не досягає 2000 гривень, таким особам надається доплата до пенсії у сумі, що не вистачає до зазначеного розміру.
Відділи Пенсійного фонду України в Надвірнянському районі працюють у звичному режимі, негативних проблем, які б впливали на роботу Пенсійного фонду, немає.

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *