Використання енергетичних матеріалів і продуктів перероблення нафти підприємствами та організаціями Надвірнянського району у липні 2014 року

       Головне управління статистики інформує. Підприємствами і організаціями Надвірнянського району протягом липня 2014рокувикористано 10,6млн.м3 газу природного, 274,1т палива дизельного, 131,7т бензину моторного, 86,9т нафти сирої, включаючи газовий  конденсат.У порівнянні до липня2013р. використання нафти сирої, включаючи газовий конденсат,збільшилося на  36%, газу  природного – на 4,1%. Разом з тим, використання бензину моторного та палива дизельногозменшилосяна 21,2%і 1,9% відповідно.
Питома вага району у загальнообласних обсягах споживання нафти сирої склала 40,5%, газу природного – 21,6%,бензину моторного – 12,1%, палива дизельного – 5,5%.
Станом на 1 серпня 2014року залишки енергетичних ресурсів у споживачів та постачальників району склали: нафти сирої – 9,9 тис.т, мазутів топкових важких – 4,3 тис.т,  палива дизельного – 174,2 т,  бензину моторного – 203,4 т,  вугілля кам’яного – 16,1 т.  Порівняно  до 1 серпня  2013 року зменшилися  залишки усіх видів енергетичних матеріалів, зокрема: палива  дизельного – у 4,6 раза, вугілля кам’яного  – у 3,3 раза, мазутів топкових важких – у 2 рази,  нафти  сирої,  включаючи газовий конденсат –  на 6,6 %, бензину моторного– на 5%.  
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

0 Коментарі

Ще немає коментарів

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов*язкові поля позначені *